Mohó Hiéna: vidd el a penge Honda-üléseket

2018.04.05. 11:08
8 hozzászólás

Amikor a raktárban pakolászunk, mindig súlyos, számonkérő pillantásokat kapok Nyegleótól. Ott foglalja ugyanis a helyet az a két ülés, amellyel a Rulettkerék-Peugeot 205 GTI-t elhoztuk, és amelyek azért kerültek ki, mert nem voltak típusazonosak. A Mohó Hiéna most magához ragadta őket, és egyetlen fotóért cserébe bárkinek hajlandó odaadni.

 

Ahogy utánanéztünk, hatodik generációs (alias Béka) Honda Civicből, annak is a VTI-jéből valók. Egészen jó állapotúak, szakadást nem láttam rajtuk, azt is csak a kiszerelés után, fotózáskor vettem észre, hogy az egyiknek kicsit csálén áll az ülőlapja. Egy kis takarítás után tök jó szolgálatot tehetnek még.

420A8586

Egyszerű feladatot találtunk ki: fotózd le a helyét, ahova kerülne. Mutasd meg az autót, amelynek már ki vannak szerelve az első ülései, és valamilyen formában jelenjen meg a képen az is, hogy a fotó a Hiénának készült, nem frissen rántottál le a netről egy autóbelsőt. A képet töltsd fel bármilyen megosztóra, és ide, a poszt alá küldd be kommentben a linket. Nem Facebookon, nem privát üzenetben, csak ide a kommentszekcióba. A leggyorsabb nyer, de fontos, hogy a pályamunka feleljen meg ennek a néhány egyszerű feltételnek. Lényeges, hogy postázni nem tudjuk, tehát be kell jönnöd érte, ha megnyered. Hajrá!

Frissítés:

Megvan a nyertes: az első olyan képet, amely valóban megfelel a kiírásnak, baseldon küldte. Gratulálunk!