A halálfélelemhez nem kell nagy motor

2018.05.17. 17:48
12 hozzászólás

Fél éve találtuk ki két barátommal, hogy építünk egy motoros drifttrike-ot. Nem nagy okosság, hiszen az egész gép alig 30 kiló, így nem kell nagy erő. Ennek ellemére szereztünk egy 125-ös kétütemű MZ TS blokkot, mert ez volt olcsón. A gép némi szívás után elkészült, és annyira belelkesedtünk, hogy nem tudtuk kivárni, amíg lesz időnk forgatni egy rendes videót, ezért összedobtuk ezt a rövid előzetest.

Bizony, jövő vasárnap jön a Parkoló Parádé, egész pontosan huszadik alkalommal. Programokból most sem lesz hiány, lesz Mesterkurzus a Becsületesnepperrel, és Csikós is kihozza a könyvét, és persze korlátlan bandázás. Aki minden részletre kíváncsi, az ebben a posztban még arra is választ kap, amit nem is kérdezne meg. Bevésésnek pedig az időpont még egyszer: május 27., vasárnap délután 3-tól este 6-ig, a Hungexpó területén. 

belépőjegy  ára elővételben (a rendezvény napján 14:30-ig, illetve amíg a készlet tart)  990 Ft/fő (SZÉP kártyával is megveheted!), a helyszínen 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.