Schwarzenegger rácsodálkozott a budapesti vízibuszra

2018.08.06. 17:24
7 hozzászólás

A Magyarországon forgató Arnold Schwarzenegger nagyon éli a budapesti napokat. Az épp hetvenegy évessé lett Terminator hol a város egy random edzőtermébe ugrik be gyurmázni, hol a Kossuth-téren teker, hol a Duna partján, hogy rácsodálkozzon a fővárosi turisztika legcifrább jószágára. 

Schwarzi az Instagramjára tette ki a videót. Sajnos sztoriba, így a képmegosztó app sajátosan hülye logikája szerint már nem hozzáférhető, de az Index még időben lementette, innen a videó.

A busz ott a háttérben a River Ride szolgáltatása, 2009 óta cipelik vele a turistákat Budapesten. Sokak szerint a legnagyobb előnyünk, hogy be tudunk menni a Dunába. Szerintünk az fontosabb, hogy ki is tudunk jönni belőle – ezzel a szöveggel hirdetik magukat a honlapjukon, bár tudjuk, hogy ez nem mindig megy simán. Ha Schwarzi amúgy olvasna/nézne Totalcart, nem lett lepte volna meg a dolog: közel tíz éve már, hogy ugyanezzel a kétéltű busszal mi is behajtottunk a Dunába:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.