Milyen jó, hogy nálunk ez nem fordulna elő

2018.08.08. 17:29
0 hozzászólás

Kínában minden előfordul, például az is, hogy a drága, új autóval simán elállják a szabályosan parkoló útját, ami ugye nálunk elképzelhetetlen. Meg az is, hogy ennek ellenére az eltorlaszolt autó tulajdonosa mégis el tud hajtani.

Ide most az kívánkozna, ha a képmutatást választanánk, hogy az autóhoz kultúrát ugye nem adnak a boltban, meg ejnye-ejnye, ezek a kínaiak, de ami azt illeti, a szemét módon, mások útját elzárva parkolás nálunk sem ismeretlen jelenség. Amikor én szenvedtem el, én is szerettem volna hasonlót tenni, bár azt hiszem, nem húztam fel magam eléggé, hogy meg is tegyem. És hamar jött a terepjárós, a morcos fejemet látva elnézést kért, én meg elnéztem.

Mondjuk a jelenet kifejezetten meglepő részlete, hogy az a kínai pick-up milyen jól bírja a kiképzést – talán Great Wall lehet, de senki ne vegyen rá mérget – mintha a test-test elleni manőver nem igazán ártana a karosszériának.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.