Kimennél a Hungaroring Classic-ra? Van nálunk egy csomó jegy

2019.07.11. 12:38
90 hozzászólás

Tuti hallottál már róla, de szólunk még egyszer: hétvégén jön a Hungaroring Classic, amit az uccsó kedvcsinálóban Csikós simán az év legnagyobb bulijának nevezett. Egy hétvégére visszafoglalja a huszadik század a ringet: a pályán a múlt extrémritka ritkaságai, a paddockban pedig remélhetőleg minél nagyobb arányban időutazáshoz öltözött látogatók köröznek majd. Másodmagaddal kettő lehetsz közülük egy jó fotóért cserébe. 

Ez itt például egy erős páros
Ez itt például egy erős páros

Mivel egy ilyen veterános bulin az alkalomhoz öltözés a buli része, a hiéna is erről szól most. A feladat tehát: öltözz az autódhoz és csinálj egy fotót magatokról. Nyakig saras a pickupod? Elő a favágóinget! Öreg Grand Cherokee-d van? Fel az atlétával, napgéppel, aztán dobd ki a könyököt az ablakon. Nem muszáj, hogy PC legyen a párhuzam, az sem, hogy sztereotip, de nem árt, ha magától értetődő az autó és ruha párosítása. Ha nem az, akkor írj légyszi a képhez pár sort, hogy megértsük, miért úgy öltöztél hozzá, ahogy.

Veteránhoz talán egyszerűbb, mint egy Prius-hoz, de nincs lehetetlen
Veteránhoz talán egyszerűbb, mint egy Prius-hoz, de nincs lehetetlen

Mivel az esemény hétvégi és a feladat viszonylag egyszerű, szűk a határidő. Jó sok nyeremény van, legalább tíz páros jegyet szórunk ki a Hungaroring Classic-ra (igazából tíz duplát, szóval eldöntheted, hogy egy napra mész ki valakivel vagy kettőre egyedül) a nevezők között. A képet bármilyen publikus felületre feltöltheted, a lényeg, hogy kommenteld be ide a poszt alá a linket péntek (12-e) reggel nyolc óráig. Sietünk majd eredményt hirdetni, hogy még időben elküldhessük az online jegyeket a nyerteseknek. 

A hozzászólással elfogadod a Totalcar adatvédelmi szabályzatát.