Hiéna: felismerni a kamiont cifra lámpájáról?

2019.08.12. 16:40
17 hozzászólás

Ha ismered a kamionok és teherautók világát, ez a te Hiénád. Azt nem ígérjük, hogy könnyű lesz, de a nyeremény is eléggé értékes.

Mit nyerhetek?

Az Osram jóvoltából típusspecifikus kiegészítő távolsági fényszórót, hivatalos nevén LEDriving Lightbart nyerhetsz, vagyis nagyon értékes a nyeremény: változattól függően 16-43 ezer forint közöttiek az árak. És ezeket párban kell beépíteni. Aki megnyeri tehát, maga választhatja ki, melyik típus felel meg a járművére, emiatt majd kis türelmet kérünk, amíg az országba megérkezik a nyeremény.

Nagyon fontos, hogy ezek a távolsági fényszórók közúton használhatók, a távolsági fény kiegészítéseként, típustól függően akár 190-450 méterre is elvilágítanak. Ráadásul nemcsak nagy teherautókra és kamionokra, hanem pickupokra is megfelelnek, sőt, van olyan verzió, amely személyautón is alkalmazható. Akkor jársz jól, ha megnézed a típusok leírását a linken.

Mivel a teherfuvarozást a rendőrség és az NKH (már nem így hívják, de így mindenki érti) fokozott figyelemmel felügyeli, nem is árt, ha valóban olyan fényforrásokat szerelsz a járművedre, ami azon a típuson legálisan alkalmazható, E-jeles és ráadásul minőségi.

Hogyan kell játszani?

Ha nem vagy bejelentkezve, görgess le az oldalon az Indapass-bejelentkezéshez (a játékhoz be kell lépni, de ha még nincs Indapassod, ott tudsz regisztrálni is), utána már töltheted is. A játék egy hétig él, 19-én éjfélkor lesz vége. Eredményhirdetés utána jön, a győzteseknek üzenünk az Indán is. Ha több telitalálatos megfejtés van, sorsolással döntjük el, kié legyen a nyeremény. Ha nincs telitalálat, a legtöbb jó választ megadó pályázó nyer, ha többen vannak, köztük sorsolunk.

Indulhat a játék?

A játék lezárult.