Így kell egyszerre hat parkoló autót telibe driftelni

2019.09.05. 10:22
22 hozzászólás

Az egyik legártatlanabb emberi gyarlóság a káröröm. Nincs benne irigység, és ha nem történik túl komoly baj, igazi felüdülésként hat a híroldalakat gyakran uraló valóban szomorú hírek tengerében. A túl optimista BMW-s streetracer alábbi esete kellemesen eltalálta a tökéletes arányokat.

ezgif.com-optimize (15).gif

Az igazán jóleső káröröm egyik alapfeltétele, hogy a szenvedő alany már alapból legyen egy kicsit antipatikus. Ezt a szerepet kiválóan játssza a negatív autós sztereotípiák hőse, a fekete BMW-s. Természetesen közel sem minden fekete BMW-s tróger, de aki a szerencsétlen autóválasztáson felül még meg is próbálja elrakni keresztbe egy forgalmas városi kereszteződésben, az azért elég jó esélyekkel kiérdemli a képernyők előtt ülő nézők egészséges kárörömét.

Főleg, amikor az indokolatlan magabiztossággal megkezdett manőver már az első beriszálás után elkerülhetetlenül megindul a tankönyvi befejezés felé. Érdemes megfigyelni az alapvető pedálkezelési problémák jeleit. Az első, még kontrolláltnak tűnő füstpamacs után akár egy sima vagánykodásként is végződhetett volna az eset. Sajnos itt a sofőrünk feltehetően rácsodálkozott, hogy mások is vannak az úton, és ijedtében elfelejtett lelépni a gázról, így aztán előtérbe kerülhettek a szintén jelentősnek tűnő kormányzáshoz köthető hiányosságok is, a videó végén kiteljesedő eredménnyel. Szerencsére láthatón senkinek nem esett baja, leszámítva a féltucat békésen parkoló autót.