Fotózzad le a Bugattit, megéri!

2019.09.18. 08:40 Módosítva: 2019.09.18. 11:58
8 hozzászólás

A tegnapi cikkben már leírtuk, de nem szeretnénk, ha valaki lemaradna a dologról. Engem biztosan szétvetne az ideg, ha mondjuk szeptember 23-án derülne ki, hogy ilyen pofon egyszerűen nyerhettem volna meg az egyik legdrágább és legmenőbb LEGO Technic készletet.

Az már a múltkori Parkoló Parádénál kiderült, hogy nagyon sokan vágynak a 42083-as szettre, elképesztő mennyiségű és minőségű építéssel neveztetek a versenyre. De ugye, ahogy a Hegylakó óta tudjuk: „There can be only one!”

via GIPHY

Viszont ha már elhozták a világ legnagyobb, működőképes LEGO Technic autóját Budapestre, arra gondoltunk, legyen megint egy nyerési lehetőség. Most viszont nem kell építeni, a feladat annyira egyszerű, hogy szinte kínos. Oda kell menni, és lefotózni a kedvenc részletedet. Jó, azért ennyivel nem lehet megúszni, KELL hozzá magyarázat is, miért éppen az a részlet vagy alkatrész tetszik a legjobban. És azért azt se felejtsük el, hogy az esélyek, már matematikai szempontból rosszabbak most, hiszen a PP-re jött kb. 100 egyedi építésű modell, azaz 1:100 volt az esély, itt meg nagy valószínűséggel ennél sokkal többen fognak nevezni a játékra. De a matek egy dolog, a szubjektivitás meg egy másik. Hiszen nekünk jó kép és jó duma kell hozzá.

Egyébként nekem is van kedvenc részletem. Amikor a Chiron megérkezett, és végigkísértük a teherautótól a pódiumig, volt időm alaposan megnézni.

Imádtam az ablaktörőit. Sosem gondoltam volna, hogy a lapátokat gumiból fogják megcsinálni, pedig de. És rendes Technic elemekből van az is. Ugyanakkor sajnos nem tudtam elmenni a tény mellett, hogy egyetlen felni a gumival együtt durván tíz milla.

És hát bizony, ha innen nézem, akkor ez a kedvenc részem. Ha nagyon erősen fogtam volna, talán haza tudok vele futni. És akkor az árából vehetnék sok Ford Sierrát. Vagy csak egyet, de annak a csomagtartóján egy szép nagy szárny meredezne :)

Az ember azt hinné, nem szükséges elmondani, de senki ne csinálja utánam a Chiron tapizását, mert tilos. Nekem is csak azért volt szabad, mert külön kérésre megengedték. Az ember azt gondolná, hogy ez magától értetődő dolog, de nem. A sajtótájékoztatón is mindenki tudta, hogy nem illik pofátlan módon megtaperálni, meg a tükröt böködni, a szárnyat hajtogatni. De azért csak volt olyan ember, aki úgy érezte, neki lehet. De nem, nem lehet, és bunkó dolog ilyesmit csinálni. Szóval, kérlek titeket, a fotók készítése közben SE nyúljatok hozzá. Az ilyen képeket automatikusan kizárjuk a játékból, tökmindegy, mennyire jó a fotó vagy zseniális a komment hozzá.

Fogaljuk össze pontokba, mit is kell tenni, hogy megnyerhessed a készletet. Tudod, kormányról kapcsolható nyolcgangos váltó, 16 hengeres motor, mozgó dugattyúkkal, meg persze működő felfüggesztés.

– Menj el a Westendbe, 2019. szeptember 16. és 22. közt.

– Nézzed meg alaposan a kiállított Chiront, válasszad ki a kedvenc részletedet, és fotózzad le.

– Töltsd fel a képet az Instagramra. Írd mellé, miért az a kedvenc részleted. A képet és a magyarázatot együtt értékeljük, magyarázat nélkül nem vesz részt a kép a játékban!

– Feltétlenül tegyél a képhez két hashtaget: #totalcar #bugattitakarok

Ha ezek nincsenek mellette, nem vesz részt a kép a játékban.

– A képeket 2019. szeptember 23-ig lehet feltölteni. Eredményhirdetés 2019. szeptember 24-én, egy külön posztban.

Most, hogy minden részletet tisztáztunk, futás fotózni!

Az Instagram-versenyt és a poszt megjelenését a Lego Hungária támogatja.