2019.09.21. 07:00 Módosítva: 2019.09.21. 07:00
38 hozzászólás

Több százan zsúfolódtak be a Hungexpo Fogadóépületébe az augusztus 24-i Totalcar Parkoló Parádé Mesterkurzusán, hogy élőben hallgassák Pintér József rendőrségi baleseti helyszínelő előadását, melyet a korábbi előadásokhoz hasonlóan ezúttal is rögzítettünk. 

A főtörzszászlós szuperképessége, hogy nem hivatalnoknyelven fogalmaz, hanem úgy, ahogy te meg én beszélgetnénk. Csakhogy ő végtelen tapasztalat birtokosa, tizennyolc évig volt frontharcos, elsők közt érkezett a Veszprém térségében történt közlekedési balesetek helyszínére. Pontosan tudja, milyen kevésen múlnak a súlyos tragédiák, ezért amikor lánya kamaszodni kezdett, eldöntötte, hogy élő előadásokkal próbál megmenteni mindenkit.

Az embernyelven beszélő rendőr tartotta a Totalcar eddig talán legfontosabb élő Mesterkurzusát, amelyben megrázó példákon keresztül mutatja be, mennyire kevésen múlik az emberélet, ha felelőtlenek, linkek, túl gyorsak vagyunk a forgalomban, ha rutintalanul vezetünk, vagy nyomogatjuk a mobiltelefont, miközben az utat kellene figyelnünk. Ha megnézted az előadás felvételét, oszd meg mindenkivel, aki fontos neked! 

A Mesterkurzus támogatója a Bárdi Autó.