Hiéna: MacGyver starter pack

2020.02.22. 07:57
45 hozzászólás

Ha szerelni kell, hát szerelni kell, nincs mese. A szétrepedt végű benzincső nem vágja vissza magát, és még sorolhatnám, szóval egy mindenre felkészült, csupa nagybetűs IGAZI FÉRFI nem létezhet egy ilyen multitool nélkül. Robinson Crusoe-nak sem kellett volna annyi lomot kimenekítenie a zátonyon akadt hajóból, ha lett volna egy ilyenje.

A Mitsubishi L200 bemutatóról származó, esztétikusan brandingelt multitoolhoz tartozik egy zseblámpa is, mert azt senki nem garantálhatja, hogy az a nyomorult sasszeg jó látási viszonyok között fogja elhagyni az őrhelyét. A Ssangyong napszemüveg szintén tökéletes társad lesz, amikor verőfényben, hunyorgás nélkül betolod az autó alá a krokodilemelőt, és a könnyeidet is remekül rejti, miután a hengerfej összes csavarja a menettel együtt jött ki.

És bónusznak jár a MacGyver starter pack-hoz még egy smart pocket a Wartsilától, az irgalmatlanul nagy motorok specialistáitól, amiben biztonságban tudhatod az igazolványaidat, bankkártyádat, a kedvenc tréleresed névjegykártyáját, vagy bármit, ami belefér.

Érzed már a mohó birtoklási vágyat? Helyes.

30-years-ago-macgyver-visited-budapest.exact1980w

Ahhoz, hogy a tiéd legyen ez a túlélőszett, ugyanazokra a készségekre lesz szükséged, mint amikkel Angus MacGyver oldotta meg a feladatokat: magasfokú kreativitásra és a rendelkezésre álló eszközök pontos ismeretére.

A kérdés pedig: melyik autó köti össze a nyolcvanas évek két legkirályabb tv-s sorozatát, a MacGyvert és a Magnum P.I.-t?

A megfejtések kommentben jöhetnek. A határidő 2020. február 26., szerda, 12:00.

Nyilván több helyes megoldás is elképzelhető, ezért azt érdemes érvekkel is alátámasztani - és amelyik megfejtés mind logikailag, mind fogalmazásilag a legszilárdabb, az elfogult és korrupt szerkesztőségi zsűri azt fogja győztesnek kihozni.

A hozzászólással elfogadod a Totalcar adatvédelmi szabályzatát.