Az átlagember autójáról, őszintén

Válogatás a legfrissebb ítéletekből

2020.06.07. 13:15
22 hozzászólás

Az átlagember autójáról, őszintén

71754

Második autómat kerestem. Kimondottan G Astrát, benzinest, kombit, 1.6-ost. A rászánt összegért legtöbbször lelakott, elhasznált romokat találtam irreálisan drágán, vagy ha megfelelőt, akkor éppen az ország túlvégén.

Nézd meg, milyen egy G Astra OPC az Erőmérőn!

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Modern Wartburg

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Második autónak kerestem valamit a kis villanyos mellé, amit nem kell nagyon félteni, bírja a pakolást, a gyerekeket és a hosszabb utat, de városban sem eszi le a fejem, és gyakorlatilag nem kell szerelni.

A Csikós, Winkler, Vályi, Koncz dream team cikke az olcsó családi autókról

Kemény, mint a kád széle

71760

Engem úgy neveltek, hogy a dízel nem autó, így egyértelműen benzinest kerestem, ezért a 2.0 TFSI-nél maradtam. Hiú ábránd, de szerettem volna olyat, ami nincs rommá hajtva. A sok km nem aggasztott, hisz egy 50e km-es autó is lehet rosszabb állapotban, mint egy 200e km-es folyamatosan szervizelt, gondozott gépjármű. Ez többnyire a tulajon és annak igényességén múlik.

Pista dühöngése a Scirocco hülyeségein

Modern classic

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az utóbbi pár évben több autós újságban is megjelent, hogy ez az autó lehet a jövő klasszikusa. És mintha el is kezdett volna kicsit feljebb menni az ára, legalábbis a megkímélt, jól felszerelt példányoké a Mobilén 1-2.000 Euróval drágábbak, mint pár éve.

Winkler ezt írta a következő SLK-ról

Az öreg hős

Egy olcsó, nagyon erős és persze olasz kocsit kerestem akkoriban HOBBY CÉLRA (2018) a 2.4 Jtdm 166 és az 1.9 Jtdm 156 Cw Q4 mellé. A fő szempont az erő és élmény keresése volt a lehető legolcsóbban. V6-ot kerestem, de megláttam és nem tudtam otthagyni az áron alul hirdetett chipelt 5 hengert.

Pista ezt a tanácsot adta, amikor megkérdezték, milyen 166-ost vegyenek

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.