2021.07.19. 16:53
4 hozzászólás

A hírlevél régen azért volt jó, mert ha ritkán kerültünk internet elé, akkor be tudtuk pótolni, amiről lemaradtunk. Ma már fordított a helyzet: annyi tartalmat fogyasztunk, annyi platformon, hogy simán elsikkadhatnak számunkra érdekes témák. A Totalcaron és a Totalbike-on együtt a napi átlagos anyagszám 15 és 20 között alakul, amiből jellemzően 1-2 videós cikk, amit nehéz követni, ha az ember nem ül egész nap a gép előtt, vagy nincs rátapadva a telefonja kijelzőjére.

F CSO19650721019

Éppen ezért azt találtuk ki, hogy a jövőben kétféle hírlevelet kínálunk.

A napi automatizált gyűjtésünk a Hidegindító nevet kapta, amit korábban hajnali színes-szagos hírcsokrunk viselt. Ha feliratkozol, minden reggel hatkor a postaládádban landol egy öt cikkből álló csokor a Totalcar előző napi tartalmaiból. Így garantáltan nem maradsz le az újdonságokról és az érdekességekről akkor sem, ha épp nem volt időd előző nap átfésülni a címlapunkat. Erre itt tudsz feliratkozni az e-mail címed megadásával és a pipák elhelyezésével:

Hidegindító

Hajnali hírlevél a Totalcartól

Minden reggel hatkor a postaládádban landol egy öt cikkből álló csokor a Totalcar előző napi tartalmaiból. Így garantáltan nem maradsz le az újdonságokról és az érdekességekről akkor sem, ha épp nem volt időd előző nap átfésülni a címlapunkat. Iratkozz fel!

A heti rendszerességű, szerkesztett hírlevelünk a Visszapillantó névre hallgat. Ha feliratkozol, akkor minden kedden kapsz tőlünk egy levelet, amiben egy szerzői bevezető után a -  szerintünk -legfontosabb előző heti anyagainkat találod. Ehhez sem kell mást tenned, mint megadnod az e-mail címed, elfogadni és hozzájárulni alább:

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!