2021 legnézettebb Totalcar-videói

2022.01.01. 00:11
0 hozzászólás

Idén Tavaly több mint 400 videónk jelent meg, ami elképesztően sok. Éppen ezért úgy gondoltam, nem csak az összesített legnézettebb néhányat emelem be, hanem sorozatonként szétszedve. Fogadjátok szeretettel a Top3-asokat:

Egy Top 3-as - bocs a szóviccért
Egy Top 3-as - bocs a szóviccért

Tulaj a pályán

Kopasz, a Becsületesnepper méltán népszerű, hát még ha egy 400 ezer kilométert futott Priust kerget a szlalompályán. A 112 ezer megtekintés most a bornzra volt elég.

Különleges autón akartuk a TAP-pálya gumitesztjét megcsinálni, így jött szembe a Hayabusa-Swift, ami 114 ezer megtekintésnél jár.

Az aranyérmes már az új pályánkon ment, mégpedig egy rendőr-Octaviával. Több mint 210 ezer megtekintéssel ez fölényes győzelem.

MűhelyPRN

180 ezer megtekintésnél jár az a MűhelyPRN epizód, melyben egy benzines cápa-Galantot és gondos tulaját, Emesét ismerhettük meg.

Egy ezüstöt hozott össze Sziklavári Tamás barátunk és az ő Ocean Race kivitelű Volvo XC90-ese.

Az aranyat nem valami különlegesség, hanem egy problémás dízel Ford Mondeo érdemelte ki 213 ezer megtekintéssel.

Erőmérő

Bronzérmes lett a tuning kocka-Lada épp túl a 130 ezren. A 2107-es rendesen forgatta a hátsó kerekei alatt a görgőket.

W12-es A8-as igazi kuriózum, nem meglepő, hogy sokakat érdekelt, pláne 240 ezer kilométerrel a háta mögött. Az epizód 136 ezer megtekintésnél jár.

Több mint 178 ezer megtekintést ért el az a videónk, amiben arra voltunk kíváncsiak, hogy megvan-e az ígért 850 lóerő a Brabus Merciben.

Tesztek

Papp Tibi és Áron mentek, és kipróbálták az új hazai Suzukit, az S-Crosst. Az ebből készült bemutató videó eddig 124 ezer megtekintésnél jár.

A dobogó második fokán Karotta és a Hyundai Ioniq 5 áll, ami sokak szerint az év legérdekesebb új autója, így nem meglepő a 153 ezer megtekintés.

Ráadásul Karottának annyi mondanivalója volt, hogy a technikáról egy önálló videót is csinált:

A csúcson pedig Az autózás csúcsa címmel Anti Mercedes S osztály videója 433 ezer megtekintéssel, a sofőrülésben Csepreghy Danival.

Sorozaton kívüli versenyzők

Harmadik helyen az Ütközőzóna, melyben Pintér József helyszínelő mutatta be, miért van ennyi baleset a hazai utakon. Eddig 268 ezer megtekintést tudhat magáénak.

A dobogó középső fokán Anti és a RulettAstra közös szereplése, amiben a korabeli használati utasítást helyezték át napjainkba. A 345 ezer megtekintés nem véletlen.

Arany: Winkler, a vakond és a Bentley Flying Spur az újravágott, bővített TCTV-ben 360 ezer megtekintéssel.

Ez a 400+ videó rengeteg munkával járt. Nem csak a benne szereplők, hanem a háttércsapat is kellett hozzá, hogy elkészüljenek. Ezúton is köszi Robertó és Roland a rengeteg energiát, amit a TC videókba tesztek!