Forróság, vidámság, csúszkálás – a nyári TC Tréning is remek volt

2024.06.12. 11:54

Lezajlott az idei nyár első TC Tréningje, amire a nagy hőség és a választások ellenére is rengeteg jöttettek el. Jó társaság, felejthetetlen élmények és fejlődés!

Választás ide-oda, a TC Tréning népszerűsége továbbra is töretlen. A helyszín továbbra is a Groupama Tanpálya volt, ahol a remek szakemberek vezényeltek, segítettek mindenkinek a szlalompályán, a rántópadnál, a lejtő- és hegymeneti pályán egyaránt.

A hangulat és a társaság is kellemes és barátságos volt. A rántópadon is sokan pörögtetek, forogtatok. Eközben a mosoly és a meglepődés is garantált volt.

A lejtő- és a hegymeneti pálya is adta a maga kihívását, nem egy részvevő csúszott vissza a gyantán, úgy, hogy centikre volt a végétől. De a vízfalba való becsapódás is előfordult. Ez ilyen, a lényeg, hogy itt minden ilyenből csak tanulni lehet.

A reggeli és délelőtti tréning a sokszínűségről szólt, a hétköznapi csodákról és sofőrjeikről. Persze, így is láthattunk olyan különlegességeket, mint egy új Chevy Camaro, egy Toyota Yaris GR vagy egy OT-s 5-ös BMW.

Az összes képet ebben a galériában találjátok: