Az utolsó Parkoló Parádé idén

2014.10.15. 14:19

Lassan egyre romlik az idő és a féltett-polírozott szerelemautók helyeit átveszik a csapatós verdák, éppen ezért használd ki az alkalmat és gyere el idén utoljára, tölts velünk egy kellemes délutánt!

Legutóbb sem kellett csalódnunk: nyolcszáznál is többen voltatok, csodás érzés volt látni a szebbnél szebb autókat. Most szombaton, október 18-án játsszuk le még egyszer, együtt, mert idén szándékunk szerint ez az utolsó Parkoló Parádé. Gyere el szombaton kettő és öt között a Hungexpóra!

A lemenő napnak is van ereje jeligére, az árnyas-lombos parkolóban végigcsámcsoghatunk ismét több száz autót és motort, mielőtt téli nyugovóra térnek a szeretett gépek. Beszélgethet a hondás az alfással, a béemvés a mazdással, a citroenes az opelessel, csak úgy kötetlenül, mint eddig.

Jöhettek motorral, bicajjal, gyerekkel, babakocsival, és csak úgy, nézelődni is. Büfé – természetesen – lesz, ahogy fedett hely és kulturált wc is, ahogy eddig. Óriási érdeklődés övezte a Totalcar Sördrive-ot, amivel együtt jár az első 125 Égéstér adás is.

Ott lesznek partnereink: az olajügyekben mindent tudó Motul akitől mindig érdemes kérdezni, valamint az időben érkezők kapnak két liternyi Tesco szélvédőmosót, a Győri Szeszgyár jóvoltából.

14.00-tól gyülekezzünk az Albertirsai úton, a négyes kapunál, hogy aztán fél hat előtt úgy menjünk haza: megint kaptunk valamit ingyen, amitől csak többek lettünk. Mert belépő - természetesen - ezúttal sincs.

Ne feledjétek: október 18, Albertirsai út, IV. kapu, 14.00 - 17.30. A Parkoló Parádé hatodik és egyben utolsó felvonása csak rád, családodra és barátaidra vár! Mi - autóbuzik - ott leszünk, ez biztos. Itt a Facebook-esemény, oszdd meg és csatlakozz!

(Ráadásul TV-felkonf-forgatás is lesz, szükségünk van rád és a verdára!)