2016.05.19. 17:35

Vajon hányadik már ez? Tettük fel a kérdést a szerkesztőségben, de biztosan senki nem tudta a választ és ez bizony azt jelenti, hogy ez a rendezvény annyira beépült a szerkesztőség életébe, hogy már természetesnek vesszük létezését. És ez így is van rendjén, hiszen az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy igény van rá, a Groupama Tanpálya pedig továbbra is partner ebben. Ráadásul ez az a rendezvény, ahol mindenki tanulhat valami újat, az évi százezret autózó profitól kezdve a friss jogosítványos kezdőig. Egyszer brahiból elvittük a hatalmas Index-gépezetben dolgozó kollégáinkat is, meg is lepődtek párszor.

Mert hiba lenne abba a hitbe ringatni magunkat, hogy mindenre fel vagyunk készülve és minden esetben reflexszerűen helyesen cselekedünk. Ezt még a profi versenyzők sem merik kijelenteni magukról, mi pedig pláne nem, ezért is tudjuk, mennyire hasznos lehet egy-egy ilyen tréning. Szóval folytassuk ott, ahol tavaly befejeztük és tekerjünk még egy kicsit a potméteren a téli tréninghez képest.

Másfél óra helyett kétórás lett a képzés, de úgy gondoljuk, hogy a 11 ezer forintos ár még így is baráti, pláne ha aránylag pörgős, a lehetőségekhez képest minél kevesebb üresjárattal tarkított tréninget állítunk össze 2016. május 29.-re, azaz jövő hét vasárnapra.

Regisztrálni már lehet, ezen a remek és egyszerű honlapon keresztül. Érdemes okosan megválasztani az időpontot és fél órával a tréning megkezdése előtt érkezni. Ha esik, ha szakad, a rendezvény mindenképpen meg lesz tartva, ez biztos. A környezet kulturált, az instruktorok profik, az autó nem fogy.

Aki teheti és szeretne is tenni valamit magáért, vagy úgy gondolja, hogy tanulni sosem szégyen, az jöjjön bátran, nem bánja meg. Várunk szeretettel mindenkit!