Pedig már azt hittük, hogy nincs lejjebb

2014.08.05. 12:20

Az otthoni autóépítő kisipar már számtalan botrányos dolgot termelt ki az évek során. Volt nevetséges, gagyi, és olyan is, amelyet rengeteg aprólékos, már-már precíz munkával alakítottak vállalhatatlanul rondára. Utóbbiak táborában koronázunk új királyt ezzel a Tremor Coasterrel.

Ismeretlen a név? Nem csoda, az interneten fellelhető források alapján szerencsére csak ez az egy létezik belőle. Egyes fórumok szerint egy brit házaspár építette 1982-ben, Austin Ambassador alapokra, a Ford Mondeo első része csak a kilencvenes években kerülhetett rá. Szerencsétlen autó ettől úgy néz ki, mintha a tervezését megunták volna az első sárvédő után, majd egy óvodás folytatta volna, aki épp a vonalzóval ismerkedett.

Az építőket persze lehet vádolni az esztétikai érzék hiányával, de ettől függetlenül kifejezetten igényes munkát végeztek. Nincs nyoma tákolásnak, a lemezek kaotikusak, de pontosan illeszkednek, és lakóautóként akár kifejezetten praktikus is lehet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.