Mexikóba költözhet a Golf Variant gyártása

2004.10.20. 12:17

Várhatóan 2007 elején mutatkozik be az ötös Golf kombi változata. A Wolfsburger Nachrichten írása szerint a Golf V. Varinat a mexikói Pruebában készül majd, ahol jelenleg a gyártókapacitás nagy része kihasználatlan. Az utóbbi három évben folyamatosan csökken a kereslet Észak-Amerikában a Mexikóban gyártott típusok, így a Beetle és a Bora/Jetta iránt is. Így a VW innen tervezi ellátni az egész világot a jövőre bemutatkozó új Borával és a Golf kombival is. Jelenleg még a négyes Golfon alapuló kombi modell kapható, amit előreláthatóan 2006 őszéig gyártanak Wolfsburgban. A német üzemben a Golf Variant helyén állítólag egy rövid buszlimuzin, a Golf Plus néven ismert változat készülhet, amely a kisebbik Renault Scenickel és a Citroën Picassóval esik egy kategóriába.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.