Azzal a Ferrarival jöttem

2010.05.16. 17:55 Módosítva: 2010.10.21. 18:42

Ferrarival ment pókerezni a kaszinóba a profi játékos, Van Marcus, de taxival kellett hazamennie. Ahogy előkelőbb helyeken szokás, a szórakozóhely alkalmazottja parkolta le az autóját, csak éppenséggel másnak adta vissza a kulcsot.

Ferrari-F430

A leleményes alkalmi autótolvajnak mindössze meggyőző fellépésre volt szüksége, hogy elvigye egy körre a Ferrarit. Azt állította, hogy elveszítette a parkolójegyét, amit cserébe kapott a kulcsért, és jobb helyekhez méltóan nem is kérdezgettek sokat a londinerek. Kitöltött egy papírt a személyes adataival, és máris pörgethette a kulcsot a mutatóujján.

Hat óráig élvezhette az F430 nyújtotta élvezeteket, míg egy benzinkútnál elkapta a rendőrség. Bár nem törte fel az autót, nem is károsította, mégis autólopás miatt kell megvédenie magát a bíróság előtt. Bizony, elítélendő tett a jogtalan autóhasználat, de ebben az esetben vitatható, hogy a talpraesett bűnöző, vagy a felelőtlen kulcsőrző érdemel nagyobb büntetést.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.