Lopott Ferrarit találtak Magyarországon

2010.09.27. 17:43

Nagylakon próbálták kivinni az országból a Svájcból ellopott F430-ast. A limitált példányszámban gyártott ritkaság értékét 60 millió forintra becsülik a hatóságok.

A 41 éves sofőr pechére a Scuderia Spider 16M igazán feltűnő jelenség, így a határőrök alaposabban is megvizsgálták az eredetét – így derült ki, hogy szeptember 23-a óta körözi a svájci rendőrség a lopott járművet. A nyitott Ferrari meglehetősen ritka darab, mindössze 499 sorszámozott példányt gyártottak belőle a Ferrari 16. F1-es világbajnoki győzelme alkalmából. Ennek köszönhető, hogy a maranellói gyártmányok között is viszonylag feltűnő csíkozást visel, bár valószínű, hogy enélkül is megvizsgálták volna – egyszerűen túl feltűnő jelenség a magyar–román határon.

Az autó egyelőre a rendőrséghez került, ahol már felvették a kapcsolatot az illetékes külföldi hatóságokkal a visszaszállítás érdekében.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.