Szélesebben vigyorog az új Corsa

2010.11.15. 18:06

Az Opel kisautója megérett a váltásra – fel is bukkant néhány kép az új változatról. Vagy nagyon ügyes átverésről lehet szó, vagy valóban a gyári fotósorozat néhány tagját szivárogtatta ki az Opel.

A képeken elsősorban az autó orrának változása feltűnő: más a fényszórók formája, a hűtőmaszk és rajta az Opel embléma, illetve a hűtőmaszk légbeömlője, amely egy második vigyorgó szájnak látszik. A változtatások mértéke stimmel – az Opel ennél többet biztosan nem változtatna a Corsán egy modellfrissítés során, és a két különböző beállítású fotón teljesen azonosak az új részletek. Állítólag egyenesen az Opel Corsa gyári honlapjának konfigurátorából valók, ahol néhány órára felkerült egy új verzió – nyilván valamiféle irányított véletlennek köszönhetően.

A Corsa felújítása nemigen várathat már magára, végülis négy éve kínálják a típust változatlan formában, így valószínűnek érezzük, hogy jövő tavaszra megérkezik a frissített változat, amely aztán további három évig próbálhatja tartani a lépést az időközben alaposan megfiatalított konkurenciával.