Megjöttek az új Opel rendőrautók

2012.11.29. 17:30

Egy kedves olvasónknak tűntek fel a vadiúj járőrkocsik Szombathelyen - az első példányok ma érkeztek meg a helyi rendőrségre.

A képek ugyan mobiltelefonnal készültek, de így is jól látszik, hogyan mutat az 1.6-os járőr-Astrákon a szabványos járőrkocsi-mintázat és a vörös-kék fényhíd. Az új autón a régi mintázatot használják, ugyanazt, ami korábban az Octaviákon és a Focusokon már bevált, így nagy meglepetésre azért nem kell számítani. A következő három évben azonban ezek az autók váltják majd fel a régebbi rendőrkocsikat, így érdemes szokni a látványt.


Az Opel 1250 Astra Classic III szállítására kapott megbízást a magyar rendőrségtől, amelyeket a hónap elején már el is kezdtek leszállítani. Ezek azonban közönséges, 1,6 literes, 115 lóerős, hófehér személyautóként hagyták el a bochumi üzemet, a rendőrségi munkához szükséges felszerelést – a fényhidat, a matricázást és a kommunikációs berendezéseket – már Magyarországon kapták meg. A váltás várhatóan néhány hónapon belül lezajlik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.