Elmarad a Genfi Autószalon

2020.02.28. 11:59

A jövő héten nyitott volna az idei Genfi Autószalon, a legnagyobb látogatottságú ilyen típusú rendezvény Európában. A koronavírus-járvány azonban elérte Svájcot is, így a szövetségi kormányzat a terjedés lassítása érdekében minden, 1000 fősnél nagyobb rendezvényt megtilt az országban legalább március közepéig.

genfI autoszalon

A hivatalos közleménnyel még adósak a szervezők, de úgy tudjuk, még a mai napon kiadnak egyet. Ez azonban már csak formalitás, hiszen a Genfi Autószalon egyértelműen a tiltás hatálya alá esik: tavaly több mint 600 ezren fordultak meg itt bő egy hét alatt.

A tiltás érvényben marad legalább március 15-éig, és az nyilván az intézkedések hatékonyságán, illetve a járvány terjedésének sebességén múlik majd, hogy később meghosszabbítják-e.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.