Az elmúlt hetek legmeredekebb előzési kísérletei

2023.03.04. 13:18

Nem semmi összeállításra való anyag gyűlt össze a Budapesti Autósoknál az elmúlt hetekből. A másfél perces videóban összesen hét kamikaze pilóta tett meg túlzás nélkül mindent azért, hogy előrébb kerüljön. Baleset nincs az összeállításban, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek kiadta.

“Több autót kielőzve kényszerített az útról való hirtelen letérésre egy szemben, nagy sebességgel közlekedő személygépjármű. Szerencsémre sikerült korrigálnom, hiszen a 90 km/h-s sebességnél az aszfaltról való letérés miatt az autóm hátsó kerekei kifaroltak.” – fűzte a sztorit az első esethez a videó beküldője.

A második felvételen egy veszprémi mercis kényszerítette kitérő manőverre a szemből érkező kisteherautót. A harmadikon egy BMW-s miatt fékezett a felvétel készítője, a harmadik esetben Vác felé az M2-esen szúr be egy Thalia a leállósávból. Az ötödik esetről mindössze annyit írtak, hogy a 710-es úton történt, a következő pedig Kiskunlacháza mellett az M5 felé haladva. Az összeállítás talán csúcsjelöltje a csepeli mercis, aki jó esetben azt is megtanulta, hogy könnyű elszámolnia magát, és azt is, hogy a nyerges vontató holttere jóval nagyobb egy személyautóénál, szóval nem érdemes arra számolnia, hogy majd észreveszi a sofőr és beengedi.