Az ár-móka arányban lenne világbajnok a Hyundai N divíziója

2024.03.06. 12:46

A Hyundai N divíziójának már számos élvezetes modellt köszönhetünk, ez pedig az elektromos korszak beköszöntével sem változik. Albert Biermann legalábbis mindenképpen ebben reménykedik.

Az N divízió technikai tanácsadója szerint nagyon fontos szempont, hogy az autóik a legélvezetesebbek legyenek a kategóriájukon belül. „Az én kulcsfaktorom egy N autónál az ár-móka arány. Tehát, hogy mennyi szórakozást kapsz hány dollárért. Nem azt mondom, hogy olcsó autókat akarunk gyártani, de az ár-móka arány az a kulcspont, ami alapján mérjük egy N modell sikerét és értékeit." - mondta a szakember.

Hyundai Ioniq 5 N Nürburgring.png


Biermann szerint hatalmas előnyük más gyártókkal szemben, hogy ők rengeteg alkatrészt cégcsoporton belül állítanak elő. „A többi vállalatnak többet kell fizetnie a beszállítóknak. Nekünk ezt nem kell csinálnunk. Megvannak a saját testvércégeink, mint a Hyundai Mobis, a Hyundai Transys vagy a Hyundai WIA. Mind házon belül. Ez a saját cuccunk. Olyan áron tudunk alapanyagokat, alkatrészeket és komponenseket szállítani, amivel mások nem tudnak versenyezni." - zárta Biermann.

Forrás: carscoops.com