Új műsorvezetőkkel folytatódhat a The Grand Tour

2024.04.09. 15:19

Tavaly decemberben érkezett a hír, miszerint Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May befejezik a közös munkát, ezzel pedig véget ér az Amazon autós műsora, a The Grand Tour. Bár a legendás trió népszerűsége az elmúlt években sem csökkent, a műsoron/műsorvezetőkön már a fáradtság jelei érződtek az utolsó évadokra. Ezt maga Jeremy Clarkson is elismerte, aki szerint a végére teljesen kifogytak az ötletekből.

Nem kizárt azonban, hogy végül mégis folytatódhat a The Grand Tour, igaz, az eredeti műsorvezetők nélkül. A Broadcast információi szerint az Amazon a brit Studio Lambert produkciós céggel kötött szerződést új The Grand Tour epizódokra. Konkrétumokat egyelőre nem tudunk azon kívül, hogy Clarkson, Hammond és May helyett mások állhatnak majd a kamera elé, de még az sem biztos, hogy ők is hárman lesznek.

Képernyőkép 2023-06-07 105339.png


Bárkik is lépnek az eredeti trió helyébe, jobb ha felkötik a gatyát. A The Gran Tour (és előtte a Top Gear) népszerűségét nagyrészt a műsorvezetők közötti fantasztikus kémiának köszönhette, sokan kifejezetten miattuk ültek le a TV elé, az autós tartalom pedig csak másodlagos volt.