Kémfotón az új Toyota Corolla

2006.04.11. 15:50


Állítólag még az idén bemutatkozik a Toyota bestseller következő generációja. A fotók a szokványos hidegtűrés-teszteken készültek, és az autó elég alaposan el van maszkírozva, de néhány részlet azért így is látható. Így az előretolt utaskabin, a rövid hátsó ajtó és a hátsó oldalablakok felfelé húzódó alsó pereme. Arányaiban egy picit emlékeztet az új Yarisra. A jelenlegi Corolla meglehetősen szűkös belső tere valószínűleg sokat gyarapodik,


ami elsősorban az új, 300N/MC jelű padlólemeznek köszönhető. Ez a platform állítólag a Toyota más jövőbeli fejlesztéseinek is alapul szolgál, így egy kis terepjáró és egy újabb kompakt egyterű épülhet rá. A Toyota szokásához híven elsőként Japánban mutatja be az új Corollát, de jövőre valószínűleg már Európába is megérkezhet a típus.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.