Mosolygósabb lesz a Toyota Avensis

2006.04.28. 13:46

A szokásos kozmetikai beavatkozáson esik át a Toyota középkategóriás típuscsaládja. A módszer ugyanaz, amit szinte az egész iparág követ mostanság: a változtatások a legolcsóbban módosítható részletekre korlátozódnak.


Galéria - kattintson a képre

A leglátványosabb átalakuláson szokás szerint az autó orra esik át, ahol új lesz az első lökhárító, a hűtőrács és a fényszórók is. A felújítás utáni Avensis olyan, mintha a korábbi változatot kitartóan csiklandozták volna az elmúlt három évben. A hűtőmaszk mosolyt formáz finoman felfelé ívelő széleivel, és a fényszórók is lágyabb, barátságosabb hatást keltenek.

Sajnos a hivatalos adatokkal egyelőre adós a Toyota, így azt sem tudjuk, hogy a kétliteres dízelmotoron kívül még mi mást módosítanak az autó műszaki megoldásain, de a típus már májusban kapható lesz, így várhatóan minden lényeges információra fény derül a következő egy-két hétben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.