Új Renault Kangoo 2007-re?

2006.06.09. 12:20

Megjelentek az első kémfotók a praktikus jármű második generációjáról. A fotókon nem is egy, de rögtön két autó látható, az egyik a megszokott ötajtós, óriási rakterű modell a másik viszont egy rövid, B-up néven emlegetett háromajtós változat.


Galéria - kattintson a képre

Ez utóbbi teljesen új kategóriát teremthet, hiszen mostanában még csak hasonlót sem nagyon láttunk. Széles és magas szerkezet nagy kerekekkel, de a hossza a fotók alapján legfeljebb négy méter lehet, ami városban igencsak praktikussá teheti főképp áruszállító szerepkörben. A Kangoo első generációja sem különösebben szép,


Galéria - kattintson a képre

viszont egész különlegesnek számított, míg teljesen meg nem szoktuk. A Renault tervezői láthatóan ugyanezt a hatást próbálták elérni az új modell esetében is, még kerekdedebb, és ha lehet, még esetlenebb formákat hozta létre, így sikerült fokozniuk az előző típus szerethető esetlenségét.

Úgy tudjuk, elsőként a hosszabb változat mutatkozhat be, valamikor 2007 vége felé, a háromajtós, illetve a négykerék-hajtású változatok viszont csak 2008-ra várhatók.