300 ezer kilométer és még megy?

MűhelyPRN 8.: Suzuki Swift 1,3 – 2007.

2019.03.26. 06:18

A legolcsóbb példányok félmillió forinttól megkaphatók de egymillió körül olyat megkímélt, sok extrás példányt kapsz, hogy megnyalod a tíz ujjad. Ez az autó a legolcsóbbak közt indulna, ha eladnák, hiszen bár nem az első, 2005-ös évjáratból, hanem két évvel későbbről származik, olyan szörnyű sorsa volt, amit egyetlen autónak sem kívánunk. A harmadik generációs Suzuki Swift az Index szerkesztőségi autója, 298 ezer kilométert tettek meg vele a kollégáink és miközben a szemünk láttára hullott el a flotta sokkal frissebb Toyota Aurisa, ez a fekete kisautó nem adja fel. Tényleg ennyire tartós a vasaló-Swift vagy hamarosan széthullik? Az átvizsgálás erre is fényt derít.

Ha szeretnél alaposan felkészülni a használtautó-vásárlás összetett folyamatára, ide kattintva találsz 5+1 tippet, melyekkel te is kiszúrhatod a leggyakoribb átveréseket!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a  Pryma Autócentrumban. Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre, majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Korábbi epizódok

A legjobb 2 milliós használt autó egy Dacia?
A Duster sláger volt újként, és az használtan is. Ezúttal egy 200 ezer kilométert futott, nehéz múltú példányt vizsgáltunk át, alaposan.
BMW-re vágysz? Ez a Honda való neked
Az Accord utolsó európai generációját újként sokan lenézték, pedig a Honda mindent megtett, hogy bizonyítson. Mára beérett a munka gyümölcse.