Európa vigyázz!

Teszt: Hyundai Genesis Coupe 3.8 V6

2011.10.16. 06:10

Gondoltam, hogy jó móka lesz, hiszen próbáltam már a Genesis Coupét. A kétliteres turbónál a motorerő hiányzott ugyan, de a többi rendben volt. A V6-osnál már nem volt gond a lóerőkkel, de sajnos ez sem tökéletes. Csak brutálisan jó.

Megpillantja a bárpultnál, és többé le sem bírja venni róla a szemét. A haja hosszú, göndör, szőke fürtökben simul a meztelen vállára, barna bőre sima és izgató. Jól áll neki ez a vékony, testhez simuló fehér blúz és szerencsére a barátnőivel van. A harmadik vodka-szóda-lime szürcsölése közben kivár, kellemetlen lenne, ha egyszer csak megérkezne a pasija, de nem, nincs velük férfi. Eljött a pillanat.

Mint amikor a hosszú úszás után elmerül végre a kismedence forró vízében, úgy érzi magát, amikor a közepesen béna ismerkedős dumára hideg elutasítás helyett barátságos mosoly a válasz. Szilvinek hívják, és ahogy hellyel kínálja, finoman megérinti a vállát. A kellemes bizsergés fölmászik a tarkójára és egy pillanat alatt végig fut az egész testén. Hihetetlen ez a nő, mintha pontosan tudna róla mindent, pedig csak most találkoztak.

Szilvi közvetlen és kedves. Bemutatja a barátnőinek és ő boldogan fizet egy kört nekik. Kellően becsípett, de még nem részeg, most kell akcióba lépni. Lelki szemei előtt már látja, hogy simulnak egymáshoz előbb a tánctéren, később a hálószoba puha, vastag szőnyegén. Már nyitná a száját, hogy egy rövid kis félmondattal kiszakítsa Szilvit barátnői gyűrűjéből, és ekkor jön az áramütés. Eltorzult arcát megpillantva az önfeledten kacagó szőke démon csak ennyit mond, miután befejezi a vad csókolózást a barátnőjével: nem tudtam, hogy nem tudod!

Valahogy így éreztem magam én is, mikor legutóbb a kétliteres turbómotoros Genesisből kiszálltam. Persze én sejtettem valamit, ugyanis már a teszt előtt megnéztem a gyári adatokat, és láttam, hogy a kisebbik Genesis Coupe 8 másodperc alatt van százon, de a valóság akkor is kiábrándító volt. Nem volt lélek a kívánatos testben, legalábbis nem olyan, amilyenre én vágytam.

Népítélet - Hyundai Genesis