Békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet!

2017.12.24. 15:15
17 hozzászólás

Nehéz lenne megmondani, milyen is egy átlagos munkanap a Totalcar szerkesztőségében. Talán nincs is olyan, hogy átlagos. Karotta mítingről mítingre rohan, Papp Tibi négy megtúrandó anyag között öt perc szünetet kér, hogy megebédelhessen. Csikós két COTY-út szünetében bőszen Japán-galériát válogat, az erek lüktetnek a halántékán a határidők szorításában. Assur hírgyártás közben olyan sztorikat vesz elő az autózás történelméből, amik fejben csak keveseknek vannak meg, Anti pedig egyik őrületet hajtja fel a másik után.

De így, év végén egy kicsit mi is lassítunk. Az utolsó előtti hetek őrületes hajtása, az ünnepi anyagok előkészítése közepette megállunk egy kicsit, és összegzünk. Volt idén megannyi tökéletes pillanatunk, de semmi okunk arra, hogy elégedetten megveregessük saját vállunkat, és megálljunk. Most csak szusszanunk egy kicsit, erőt gyűjtünk, hogy jövőre aztán új lendülettel húzhassuk a nagy közös szekeret, amit közben a másik végén ti, olvasók toltok.

Lelkesek vagyunk, elhivatottak, és 2018-ban is itt leszünk minden platformon, ahogyan eddig is: képben, hangban, szövegben egyaránt. Ami jó volt, megtartjuk, a hibáinkból tanulunk, és megyünk tovább, hogy elhozzuk nektek a legújabb, legrégibb, legérdekesebb, legdurvább és legbetegebb autókat, motorokat, gépeket, amikkel ember találkozhat. Most egy kicsit ti is álljatok meg, és adjátok oda magatokat a családnak, a barátoknak. Itt az ideje annak a régóta várt ölelésnek, mosolynak, ami a mindennapok nagy hajtásában talán jó ideje várat már magára.

Ha pedig szusszantatok egyet: tartsatok továbbra is velünk! Boldog karácsonyt!