Október első szombatja = az év utolsó Parkoló Parádéja

28. Totalcar Parkoló Parádé - 2019.10.05.

2019.09.14. 17:05

Az őszi lesz egy ideig az utolsó közös parkolásunk, mielőtt hosszú téli álomra vonul a rendezvény. Szóval gyere ki, ha félsz, hogy hiányod lenne tavaszig.

IMG 7960

Ha volt részed 2019 eddigi négy Parkoló Parádéjának bármelyikéből, talán már tudod, hogy idén sem akartuk jobban megváltani a világot annál, ahogy eddig tettük. A rendezvény legszentebb vonulata, a parkolóban bandázás legalábbis nem vesztett szentségéből és ez így marad a folytatásban is, színesedjen bármennyit a parkoló körül a programtenger. Mert színesedik most is, az október 5-ei PP-re kijön ugyanis a BRFK balesetmegelőzésről oktatni és ha minden jól megy, kihozzák a biztonságiöv-szimulátorukat. 

Programok lesznek most is szép számmal, szóval ha kisétáltad és -dumáltad magad az autótengerben, sokféleképpen művelődhetsz. Mesterkurzus most nem lesz, viszont újra jön Badár Sándor, aki autós történeteivel szórakoztatja az egybegyűlteket.

13 MG 1918

Kint lesz az Autódoki, bátran el lehet hozzá zarándokolni ingyenes élő diagnosztikára és tanácsadásra, mellettük a Spot Mobil Gumiszerviznél pedig akciósan feldobhatod a téligumikat, ha úgy érzed. Megnézheted a Becsületesnepper és a One More Round csapatának versenyautóját, sőt felépítik nektek az egész boxot. Persze most is gondoltunk a gyerekekre. Kár is ezeket folyószövegbe tenni, odalent minden programelemet megtalálsz pontokba szedve. Sőt, akár már a belépőt is megveheted elővételben. 

Ja! És amiben nagyon reménykedünk, hogy addigra elkészül Csikós Zsolt második könyve, amit a helyszínen mindjárt meg is vehettek. Drukkoljatok!

Köszönjük mindenkinek, aki kijött az év első Parkoló Parádéjára! Úgy látjuk, igen jó bulit sikerült összerakni!

A tervek szerint a következő Parkoló Parádé 2024. szeptember 8-án lesz!