Két autó, amitől megremeg a térdünk

2017.03.02. 08:38

Március 2. van, csütörtök, Lujzák névnapja. Hidegfront érkezik, a nappali hőmérséklet 13, az éjszakai 1 fok körül alakul. Öveket becsatolni, ez a Hidegindító!

A nap képe

merci250

Mercedes-Benz 250 SE Cabriolet 1967-ből. 165 ezer dollár és csak New Yorkig kell érte menni. Részletekért katt ide.

Autonóm autók, szevasztok!

Magyarországnak jók az adottságai ahhoz, hogy a vezető nélküli járműfejlesztés egyik európai központja legyen - mondta Palkovics László kormánybiztos. Szerinte Európában van igény az önvezető, elektromos autók tesztelését magas színvonalon ellátó tesztpályára, ezért a magyar kormány támogatja annak kialakítását. Zalaegerszegen május 19-én rakják le a tesztpálya alapkövét, amely a fejlesztési központ szerepben fontos szerepet játszana. Az ipar igényeit kielégítő, teljes körű szolgáltatást nyújtó tesztpálya két ütemben - 2017-ben, majd 2018-2020 között - épül meg.

Ma a Totalbike-on

"Nem szeretném elkoptatni a guru kifejezést, ehhez többnek kell lenni egy jó szerelőnél, sőt, többnek kell lenni egy istenverte jó szerelőnél is."- Iván  Nyitray István BMW-gurut mutatja be mai cikkében.

Genf 2017

Hivatalosan csak jövő héten nyitja meg kapuit az idei Genfi Autószalon, de már a kiállítást megelőző napokban is sok újdonság, érdekesség, részlet derül ki az autókról. A Genfhez kapcsolódó híreinket ide kattintva lehet elérni.

A nap videója

Forrás: Petrolicious

A nap kérdése

Tegye a szívére a kezét, a Ford GT-t vagy a Mercedes 250 SE Cabriót választaná?

Kerüld el a dugót!

Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyítsatok a térképen a környéketekre!