2017.03.13. 08:38

Március 13. van, hétfő, Ajtonyok és Krisztiánok névnapja. 1983-ban ezen a napon rendezték az F1-es Brazil Nagydíjat Jacarepaguában. Nelson Piquet győzött a Brabham BMW Turbóval. A nappali hőmérséklet 11, az éjszakai 0 fok körül alakul. Öveket becsatolni, ez a Hidegindító!

A nap képe

JOHN-SURTEES-2

83 éves korában elhunyt John Surtees, saki a gyorsasági motoros világbajnokságon és a Formula-1-ben is világbajnoket tudott szerezni. További részletek hírünkben.

Ha valami egyedire vágysz

fiat

A mindössze 59 lóerős Fiat-Stanguellini 1200 Spider America by Bertonét 1957-ben mutatták be a Torinói Autószalonon, most pedig az RM Sotheby kínálta megvételre. 275 ezer dollárért talált új gazdára. További részletek a típusról a Gazdagisztán blogon.

Ezeken a helyeken traffipaxolnak ma Budapesten

A rendőrség  közzétette , hogy hétfőn hol és mikor mérik majd az autók sebességét a fővárosban. 10 óráig a Gyömrői úton, estefelé pedig a X. kerületben érdemes odafigyelni a sebességre. A teljes lista az Index hírében olvasható.

Álommeló érdekel?

hiring-2000x1000

Producert keres a Petrolicious. Ha szereted az autókat, tudsz (angolul) írni és van kedved Kaliforniába költözni, ne habozz. A felhívást ide kattintva tudod elérni.

A nap videója

JK az új Jamiroquai klipnél sem tudta megállni, hogy ne legyenek benne érdekes autók, mi pedig ennek nagyon örülünk. Mutatjuk is, hogy miért:

Kerüld el a dugót!

Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyítsatok a térképen a környéketekre!