Villamossal ütközött Gát György

2013.07.16. 12:13 Módosítva: 2013.07.16. 14:23

Gát György Morganjének ütközött a kettes villamos. A pesti oldalon, a felső rakparton közlekedő villamos a Széchenyi téri megállónál lévő kereszteződében ment neki a filmrendező - producer angol sportkocsijának.

A villamos ütközője a roadster bal hátsó részét bökte meg. A Pörkölt becenévre hallgató Gát György a helyszínelésig nem szándékozott elmozdulni a járművel, ennek egyenes következményeként több villamos és rengeteg autó torlódott fel a kereszteződésben.


Végül egy másik vezető továbbvitte a nyomokban british racing greenre színezett villamost, az érintettek hosszú idő elteltével félreálltak betétlapokat cserélni. A Morgan Plus 4-gyel önerőből állt félre Görbe Nóra, a babettázó, karatézó Linda egykori párja.

Mivel a Kossuth tér is le van zárva, ezért, az ütközés hatására teljesen lebénult a forgalom a környéken, azt ajánljuk, aki teheti, kerülje el.

A Lindán kívül Gát György munkásságához tartoznak még az Angyalbőrben, és a Família Kft. című sorozatok, illetve az igencsak megosztó Kis Vuk is.

Korábban is felmerült már Gát György neve a Totalcaron, amikor újraforgattuk a Dögkeselyűt.

Aki a riportnak csak a rendező - producert érintő részére kíváncsi, kattintson ide.