Fura dilemmám van: Alfa 156 vagy Nissan Juke?

2017.11.09. 10:30

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző

A következőben kérném a segítségét, véleményét, sajnos betegség miatt (csípőkopás) magasabb ülőpozícióval rendelkező gépkocsit keresek, régi kedvencem az Alfa 156 Crosswagon 1.9 jtd, de mivel már elég régi konstrukció, kicsit félek, ill. a Nissan Juke 1.5 dci még szimpatikus, de az már egy másik kategória, árban is kicsit meghaladja az előirányzott összeget, ami 1,5-2 millió.

Ft. Melyik lenne a jobb ill. lenne más alternatíva?

Köszönettel János

Kedves János!

Az Alfáról a magasabb üléspozíció még nem jutott eszembe, szerintem az pont nem a jó válasz erre a problémára. A Juke jó lenne, de kétmillióért nincs ilyen autó, a válasz megírásakor egy példány volt a neten ennyiért, annak kiégett a motortere. Az összes többi 2,6 milliótól kezdődött. Én megnéznék egy Suzuki SX4-et, Dacia Dustert, Hyundai Tucsont, Kia Sportage-et, Honda FR-V-t. Ezekben valóban magasabban ül, és kényelmesebben száll be.

Az egyetlen póz, ami igazán előnyösen áll neki. A plakátok

Üdv:

- Becsületesnepper -

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.