Óvatosan alapítsanak nővérkés taxicéget!

2008.01.01. 12:35
13 hozzászólás

Arról beszélgettem a minap Darien Chinnel, aki a múlt szerdán posztolt vakutrükkös Jetta-fotót készítette, hogy hiába létezik most már 15 éve az információs szupersztráda, a mai napig rá lehet csodálkozni arra, hogy jé, ott egy csávó a világ másik végén és mi csak úgy beszélgetünk, majd képeket mutatunk meg egymásnak.

És azt is hihetnénk, hogy elborult japán szubkultúrában sem lehet már így az évtized vége felé újat mutatni. Hogy az internet az utóbbi 15 évben feldolgozott mindent, amit fel lehetett. És akkor hirtelen a Nissan GT-R-en, csáppornón, driftelésen és sebfétisen túl az ember ilyen hírbe botlik:

Alig három hónap után csődbe ment az Isikava prefektúrabeli Kanadzavában alapított KEC Hire Hokuriku taxitársaság.

A KEC Hire Hokuriku egyik autója. Forrás: KEC Hire Hokuriku
Forrás: KEC Hire Hokuriku

A mozgássérültek nővéri kísérettel történő szállítására szakosodott vállalat vonalait otakuk lepték el, akik betegségeket imitálva próbáltak közel férkőzni az egyenruhás személyzethez.

Edward Chmura: Otaku force taxi service for the disabled to fold (Japundit) →

Tehát ül otthon az ember, rendel az interneten gézt, rendel egy tolókocsit, megtanul vele hellyel-közzel menni, aztán tárcsázza a nővérkés taxit.

Próbáljuk ezt a képet valahogy vegyíteni a Nürburgringen a napokban 7:24-et ment Lexus LF-A-vel. Érdekes dolgok fognak kisülni belőle.