Kell jobb ötlet csajoknál és egy Chargernél?

2008.01.08. 15:10
27 hozzászólás

Van valami rettenetesen vonzó a lerohadt muscle carokban, talán a beleképzelt történetek, hogy ja ezzel valaki az alabamai éjszakában megpróbált Steve McQueent játszani, na és akkor tört szét a bal hátsó index.

De érthető, ha valakit a polírozott tökély vonz, miután megismerte például a lerohadást kísérő dögszagot. Lásd Anna és a döglött rablóhal esetét.

Polírozott tökéllyel pedig a tavalyelőtti, Ferrarikkal erősen tűzdelt Boheme Run rendezője, a Louis Vuitton tud szolgálni. 2008-as tavaszi-nyári kampányukban bemutatják, hogy ugyan a hatvanas-hetvenes évek fordulójának úgy negyven éve vége, valójában sose múlt el.

A poszméhcsíkos, metáleper színű Chargerre kattintva jó csajok és penge verdák bámulhatók több percen keresztül. Figyeljük meg 3:06-nál Claudia Schiffer (Claudia Schiffer!) piszkos talpait!

Második generációs Dodge Charger feneke a Louis Vuitton 2008 tavaszi-nyári kampányában. Forrás: Louis Vuitton
Forrás: Louis Vuitton

Lényegesen rosszabb eséllyel bukkantam volna erre a videóra, ha nem küldi át a menő dolgok kiváló ismerője, Szupertónia. Köszönjük. Nyilvánvalóan Claudia Schiffer talpaira is ő hívta fel a figyelmet.

Ja és szerepel Stephanie Seymour is, aki 14 évvel ezelőtt volt a szobám falára tűzve, természetesen még Axl Rose oldalán. Sose halunk meg.