Csudadákó a Győri úton

2008.02.07. 14:07
83 hozzászólás

Reggelente, ahogy beesek a fővárosba az M1-esen, végiggurulok a Budaörsin, át a BAH csomóponton, majd itt, ha közepesen sűrű a forgalom, lecsapok jobbra a MOM Park mögé a Győri útra, a végén ki jobbra, majd egyből balra, kiosonok az Attila útra, és innen kúszok fel a Lánchídra. Aztán megyek tovább a Váci út felé.

A Győri úton, ezen a fekvőrendőrrel és aljas egyenrangú kereszteződésekkel fűszerezett hangulatos kis utcában szinte mindig ott áll egy autó, amit nem tudok elégszer megcsodálni. Egy fájin kis Dacia.

Hát most lefotóztam, íme. Eredetinek tűnő műszaki állapot, gazdag díszítés zsúfolt békebeli autósboltok kirakatából, és egy hatalmas Dacia Fan Club matrica. Isten éltesse a klubot is, a büszke tulajt is még százhúsz évig.

Aztán a szerkesztőségben megpróbáltam utánanézni a titokzatos Dacia Fan Clubnak. A (hozzánk)  legközelebbi magyar találat a saját fórumunkban lakik, de az saját bevallása szerint inkább fun club. Azért találtam egy igazi Fan Clubot is. Innen származik például az alábbi kép:

 

Gyönyörű, nem?