Erőszak a mélygarázsban

2008.02.11. 04:51
30 hozzászólás

A Volvó csomagtartója még mindig nem nyílik, de mielőtt Dr. Flexhez fordulnék, megkértem Karit és Csikit, hátha. Hát nem, de így is megérte kifordítani az autó belét.

A szerző Volvója és a Karotta Hacsirokuja a Totalcar mélygarázsában. Fotó: Kari
Fotók: Kari

A hátsó ülések felől kezdték, amik hamar kijöttek (közben Kari a kelleténél többször mondta, hogy hehe, pont mint a Ladának) de az utasteret így is egy vaslemez választja el a csomagtartótól, kicsi lyukkal a közepén. Megállapítottuk, a bentragadt Panettone nem bűzlik, elhangzott az anyag kifejezés, és előkerültek az ülés alá fóliázódott centek.

Csikós Zsolt a szerző Volvójának hátsó ülésén. Fotó: Kari

Van mérföldórám, ülésfűtésem, (novemberben elromlott) légkondim és gagyi műanyagfényszóróim (már nem sokáig), de hogy fél dollárnyi aprót is kapok a kocsihoz ennyi pénzért, igazán szép dolog.

Amerikai aprópénz a szerző Volvójának hátsó ülésén. Fotó: Kari

Piros ácsirón a szerző Volvójának hátsó ülésén. Fotó: Kari

„Nézd, van itt piros ceruza is, az pedig egy legóból való antenna” – mondja Kari. Az üléslap aljába beépült cerka [khm, ácsirón – O.P.], legó és centek visszakerültek, jó helyen voltak eddig is. A következő részben már a kinyitott csomagtartóról fogok beszámolni, a héten megyek a végső megoldásra.

A szerző Volvójának habbetétjébe integrálódott tárgyak. Fotó: Kari