Mikulás ajándék légszűrőért

2008.02.22. 11:28
31 hozzászólás

Épp ma reggel fejeződött be a kálváriám a kocsi folyadékcseréivel. Motorolaj, váltóolaj hetekkel ezelőtt cserélődött ki, amit ott és akkor ki is fizettem, annak rendje és módja szerint. Szinte minden szűrőt sikerült beszereznie a cégnek, de a légszűrő kiválasztása meghaladta a képességeiket elsőre. Merthogy kettő kell belőlük, és nem túl gyakoriak.

Menet közben – még a szervizben – alá kellett írnom a számlát, amin két általam nem kért tétel is volt. Az szúrt szemet, hogy egy tételre számítottam: a légszűrőre mert szerelési díjat nem számoltak fel, de volt ott más is.

Két plusz dolog is szerepelt a számlán, de mivel összesen 2 forinttal tért el a végösszeg a telefonon megbeszélttől, nem is olvastam el, hogy mik azok, csak kifizettem.

Éppen indultam volna kifelé, amikor megkért a hölgy, hogy várjak egy kicsit, mert ajándékot szeretnének adni. Ezzel a kezembe nyomott egy kék zacskót, megköszönte, hogy náluk vásároltam.

Annyira korán volt, hogy nem is bontottam ki a zacsit, bele se kukkantottam, csak amikor megérkeztem az irodába.

És lőn!


  • 1 üveg téli szélvédőmosó
  • 1 Pirelli ajándékcsomag, amely tartalmaz:
  • 1 pár kesztyűt
  • 1 jégkaparót
  •  további csomagot, mely tartalmaz:
  • 1 zárolajozót
  • 1 szélvédő párátlanítót
  • 1 jégmentesítő spray

Az elsőre is látszik, hogy az ajándékok értéke a legjobb esetben is alig múlja alul a számla teljes értékét, amelyen egy légszűrő is szerepel, és azt ugye korábban említettem, hogy a szerelési díj ingyen van.

Nem is értem, hogy ez hogy lehetséges!

Na a lényeg:

Ma éjjel 3 kor egy egyszerű kérdést megválaszolva hozzá lehet jutni a csomaghoz.

Csak bejelentkezett kommentelők válaszát tudjuk majd értékelni!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.