2008.02.28. 13:25
96 hozzászólás


Drága Belsőség Olvasó!

Elérkezett az idő, hogy bemutassuk Önnek a Totalcar-flotta új tagját, a .... -et!

Remélem, hogy nagyon tetszik a belső világítása, amit 5 nap használat után is mások fedeztek fel a ....-ben.


Hasonlóan nagy örömmel hívom fel a figyelmet a csövekre, melyek a ....-be mennek és a .... szállítják.


Az autópályán odafelé a nagy oldalszél ellenére viszonylag jól éreztük magunkat, nagyon szép volt a tavaszi délutáni napsütésben a köröshegyi völgyhíd. Anyám Honda Jazze remekül viselkedett, de a nagy sietségben felment a fogyasztása a computer szerinti 5.8 literre.

Szombaton vásároltam a fővárostól csaknem 190 km-re eső ....-en, ahol az eladó édesanyja roppant kellemes teával kínált bennünket: a transportban-segítő anyukámat és engem. Az autó egy kellemes családi ház udvarán állt, rövid próbakör és kis alku után elhoztam. Kellemesen hazacsordogáltam vele a sztrádán, és azóta elégedetten használom a hétköznapokban. Hamarosan teszt is lesz belőle.

Ez a méhsejt szerkezet nem más, mint az index. Ezt azért segítségül ideírom, hátha megkönnyíti a helyzetet.


Erről gondolom nem kell sokat szónokolnom, ez itt egy dudagomb. Csikós kollégával tegnap hosszú percekig beszélgettünk arról. hogy ezen képek alapján ki lehet-e találni, hogy milyen kocsiról van szó. Szerinte ki lehet, szerintem erős, de mindenképpen bízom a Totalcart olvasók óriási rutinjában.


A belső kilincs egészen hagyományosnak tűnő alkatrész. azért tettük ide, mert hasonlít a TC logójára. A másik oldalon lévő persze, ezt tükrözni kellene.


Nem árulok el nagy titkot, ha megosztom az információt erről a .... nyitóról és a mellette lévő .... állítóról.

És most tessék kitalálni, hogy milyen autó ez!