Kristálymalac vs. Mustang

2008.03.01. 10:15
59 hozzászólás

 

Amikor hazajöttem Mexikóból, Nati jött értem a reptérre, aztán elmentünk Péterért, végül hozzánk, mert szerda szusi, az kit érdekel hogy egy napja utazom?

Egyből ki kellett pakolnom a bőröndből ami érdekes lehet nekik, kiugrottak az asztalra a penge verdák, a reptéren vásárolt Swarovski nyaklánc, Malac, és a megdöbbentően puhán tekergő fakígyó. A Kofola a Puntóból jött elő, Omm küldte nekem Natival még a Belsőség találkozóról.

A gyöngyházfehér Mustang még Mexikóban zsebmecsóvá minősült, megjárta Mexikóváros és Amszterdam repülőterének röntgenszalagjait, még a reptéri biztonsági emberek is elég pengének találták a hátul 26, elöl 22 collos, papírvékony gumival borított pimpfelniken guruló Hófehérkét.

Péter vette észre, Hófehérke pont méretarányos Malaccal. (A vidéki közbeszól: Ez persze csak abban az esetben igaz, ha Malac egy 250 kilós hízó, de miért is ne?) Hófehérke és Malac gyámjának felügyelete nélkül játszogattak velük, amíg én próbáltam embert csinálni magamból.

Fotó:OP

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.