A Tökéletes Autószerelő

2008.03.05. 12:59
69 hozzászólás

Kicsit olyan ez, mit a párválasztás. Van, aki már megismerte, és soha többé el nem hagyná. Van, aki kétségbeesetten keresi, de sehol sem találja. Van, aki álmodozik róla, és van, aki szerint egyszerűen nem is létezik.

 A Tökéletes Autószerelő nem elég, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál. A Tökéletes Autószerelő lelkiismeretes, figyel minden apróságra, mellesleg sosem késik, nem ver át, és úgy általában vakon megbízhat benne az ember.

Én speciel 15 éve keresem, hiába. De nem adom fel.

Múlt héten láttam valami hasonlót. Megpróbálom rekonstruálni a történteket:

Úgy kezdődhetett, hogy a fecskék rászartak az ügyfél autójára.

„A galambok is rászarnak az utcán, hát pont én ne szarjak az egészre?” – gondolhatta volna. Ehelyett azt morogta: „Ej, milyen dolog már, hogy itt a műhelyben lesz szaros az autó, nem jó az a fényezésnek, se az ügyfélnek, senkinek se nem jó ám az!”.

Fogott egy jó hosszú létrát, felmászott rá, s közben így szitkozódhatott: „Le****om a pi**ba azt a fecskefészket onnan! Mit rontják itt ezek a dögök az üzletet?!” Vagy tán mégis így töprengett: „Csak találunk valami megoldást, hogy mindenki jól járjon!”

 

 

Pár darab deszka, meg néhány csavar került elő.

És mindenki jól járt.

 

Nem tudom, hogy vannak vele, de erre az emberre szívesen rábíznám az autómat.

És Ön, megtalálta már az igazit?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.