2008.03.20. 14:24
36 hozzászólás

Olvasónk, Márton küldte a képet, melyen nem razzia, illetve annak csak egy csendesebb válfaja látható. Gyakori kép ez egyébként az újlipótvárosi Budai Nagy Antal utcában: a rendőrök ebéd után mintavételes módszerrel ellenőrzik a sütemények és a fagylalt minőségét. Az első Octavia simán leparkol a sarkon, természetesen szabálytalanul, hiszen nincs a saroktól öt méterre, ebben az esetben viszont fontosabb, hogy a cukrászda bejáratához ellenben igen közel van.

 

A kettes számú bevetési egységet már pilótástul hagyják hátra. Ő bankrabló-sofőrök módjára járó motorral várakozik, és ha jönne egy autó, ami nem fér el mellette, nagy kelletlenül megy egy kört a háztömb körül. Nem sajnáljuk a rendőröktől a sütit, de reméljük, ha megették, és lesöpörték egyenruhájukról a porcukrot, nem rögtön egy zukos költöztetőt fingatnak halálba a zéró tolerancia jegyében.

(Nagyon intenzív ez a tavaszi zsongás a rendőrségnél, egy szívünknek kedves blog, az autózz! a minap egész kis tablót publikált tilosban járó zsarukról.)