Tuning Show, ami kimaradt

2008.03.21. 22:43
7 hozzászólásBúcsúzóul átnyújtom önöknek ömlesztve, ami kimaradt. Nézegessék a fotógalériát, sok szép autó van benne. A legérdekesebb, de legalábbis legfurább a V8-as narancssárga fagyi árus kocsi, vagy mi. A rózsaszín MR-2-es miatt a Winkler külön felhívott, hogy elmondja, hányingere van. Én annyira nem undorodtam, de tény, hogy láttam már szebbet. A sok régi amerikai verda - a fecskefarkúval az élen - például elég jól nézett ki.


A képen látható motor - van néhány kétkerekű is -, megdöbbentő, de igaz, egy 2,3 literes, háromhengeres blokkal szerelt Triumph. Nem tudom, hány lovas, de azzal a nitrós palackkal a seggén egészen biztosan képes lenne rá, hogy egy életre elvegye a kedvem a motorozástól. Az M5-ös Hamann BMW is nagyon durván nézett ki a húszas felniken. A géptetőn lévő matricán sajnos nem árulhatom el, mi van, ezt meglepetésnek szánták, és külön megkértek, ne szivárogtassak ki információt. Legkorábban holnap délelőtt tudhatják meg, ha kimennek a Tuning Show-ra. Jó szórakozást mindenkinek!


Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.