Hát senki sem veszi észre a legtutibbat?

2008.03.23. 18:54
78 hozzászólás

A kollégák két napja járkálnak itt körbe, felposztolták az összes agyonpimpelt talicskát, és természetesen megvezette őket a csillogás.

Ugyanis egyik sem vette észre a D pavilon 404-es szektorában rejtőzködő igazi tutiságot.

Hogy miről beszélek? Erről a gyönyörű, elberheletlen R 34-es Nissan Skyline GT-R-ről. Ez az az autó, ami csak a japóknak és a briteknek adatott meg, mivel kizárólag jobbkormányos kivitelben készül.

Sorhatos blokkja alapból is kb. 280 lóerős, de olyan jól tuningolható, hogy 1000 lóerő felett is ki lehet belőle piszkálni, ha valakinek ez kell. Összkerékhajtású és rajta van a legfeleslegesebb japán extra: a sohasem piszkolódó limuzin-hátsóablakot törlő ablaktörlő.

Régóta rajongok ezért az autóért. Imádom a kocka formaját, a dupla kerek hátsó lámpáját, hogy cseppet sem áramvonalas, nincsen rajta flame surface, dinamic line meg más szemfényvesztő balfaszságok.

Egy őszinte autó. Nem akar több lenni ami, mert az épp elég.

És a lányomnak is tetszik.

És akkora cső van rajta, hogy az öklöm belefér.

Ahh. Gyönyörű. És még valami: egy állat rendszámnál nincs jobb pimp. Nézzék csak: ez az Egyesült Arab Emirátusokból jött. Ennél tényleg nincs kúlabb.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.