Zaporozsec pick-up házilag

2008.04.01. 11:09
33 hozzászólás


A tegnapi nyerges Lada után, úgy néz ki, megindult az orosz áradat a Belsőségre. Ezt egy indexes kolléga küldte, isten tudja, hogy talált rá erre az oldalra, mindenesetre köszönjük neki. És hamarosan egy UAZ-t is megvillantunk itt, illetve kettőt. De most a teher-Zápor:

Szemből a tuning kimerül a hatalmas emelés okozta vizuális sokkban, máskülönben minden gyári. Ja, dehogy, a lökhárító lejjebb került pár centivel (és arra se vennék mérget, hogy nem típusidegen). Az átalakítás értelmét talán ott találni, hogy a Csudazápor így nem kezd azonnal felmászni a vigyázatlanul előtte hagyott utcai autókra, hanem kis fémes csendüléssel jelzi a sofőrnek: tolass.

Lehetetlen megállapítani, milyen alvázra került rá a Zápor fél kasztnija - még az sem biztos, hogy nem két különböző munkagépből származik az első és hátsó híd. Figyeljük meg a kontrasztot a légies, küllős hátsó traktorfelni és az első telikerék között!

A beltérben népies gyökerekből eredő, de  indusztriális anyagokból építkező ornamentika ragadja meg a tekintetet. A tarka drótfonat a kormányon felvidítja a lelket élénk színeivel, ugyanakkor biztosabb fogást ad a volánnak, és elvezeti a tenyér izzadságát. Öröm lehet vele a munka!