Futás, lezárások, vasárnap, Budapest

2008.04.11. 15:00
24 hozzászólás


Vegyes érzés, amikor egy reklámot szolgáltatásba csomagolva kézbesít a mélerdémon. Mint amikor dühösen kapirgálom a sosem kért áruházi újságot az esőben elázott postaláda aljáról, de azért fellelkesülök, amikor megpillantom a címlapján, hogy akciós a ceruzaakku.

A városi futásokat gyűlölöm, szerintem indokolatlan hülyeség aszfalton, kutyaszarban, porban, szmogban sportolni. Erre tartjuk az erdőt-mezőt, a város utcáit, útjait meg közlekedésre. Különösen értetlenül állok egy olyan rendezvény előtt, aminek a neve: T-Com Vivicittá Városvédő Futás: mivaaan? Egy telefoncég sponzorálta latinos nevű tömegrendezvény Budapesten, ami azzal védi a várost, hogy pár órára lezárja?

Katt, és olvasható lesz

No de lehet-e nem szeretni azt a szervezőt, aki egy "Azonnali közlésre!" odavetése helyett ilyen bekezdéseket fogalmaz:

Kedves újságíró!

A segítségedet szeretném kérni egy közérdekű, minden budapesti ember számára fontos információ nyilvánosságra hozatalában. A BSI 2008. április 13-án, vasárnap rendezi meg a 23. T-Com Vivicittá Városvédő Futást, melynek útvonala Budapest fontos útvonalain halad. Ezeken az útvonalakon a futók elhaladása miatt rövid ideig nem lehet majd közlekedni, a forgalmat más útvonalakra terelik.

Katt, és olvasható lesz

Kérlek, hogy segíts megosztani a forgalomelterelések okát, illetve az elterelések részleteik Budapest lakosságával, és lehetőség szerint hozd nyilvánosságra a mellékelt sajtóanyagot, és lezárási terveket! Kérlek, amennyiben lehetséges, küldd tovább a lezárási útvonalakat tartalmazó térképeket autós ismerőseidnek, hogy sikerüljön a lehető legtöbb autóst tájékoztatnunk. Hívjuk fel együtt a budapestiek figyelmét erre az eseményre, hogy minél többen tudjanak róla!

Kedves budapestiek (és átmenetileg Budapestre vetődöttek): hát most már tudtok róla. Ha még többet akartok tudni, kattintsatok ide.